Bira, bakır tencerenizin yeni gibi iyi görünmesine nasıl yardımcı olur?

Leila

Global Mod
Global Mod
Bakır tencere, Indian Kitchen's Nesillerdir bir temel olmuştur. Zarif, rustik ve herhangi bir mutfak alanına geleneksel bir dokunuş katıyor. Mükemmel ısı iletkenliği sayesinde yemek pişirme favorisidir. Ancak zamanla, en güzel bakır tencere ve tavalar bile parlaklığını kaybeder. Onları değiştirmek her zaman bütçe dostu değildir, ancak orijinal şehvetlerini geri getirmenin yolları vardır. Bol miktarda temizlik hackleri olsa da, şaşırtıcı bir bileşen bakır yazılımınızı zahmetsizce geri yükleyebilir – bira! Evet, süslü bir temizleyici veya pahalı bir çözüm değil, muhtemelen buzdolabınızda zaten sahip olduğunuz bir şey. İşte onu nasıl kullanabilirsiniz.

Öyleyse okuyun: Her olayı yükseltmek için 5 bira türü: Mükemmel Maçınızı Bulun

Fotoğraf: Istock

Bira bakır tencereyi temizlemek için neden idealdir?

İster inanın ister inanmayın, bira sadece mutlu saatler ve hafta sonu bir araya gelmez. Asitliği sayesinde bakır tencere üzerinde harikalar yaratıyor. Fermantasyon işlemi, zamanla biriken donukluk ve kiri kesmek için biraya doğru asitlik seviyesi verir. Karbonasyon ve hafif alkol içeriği, bu nedenle inatçı lekeleri çok sert olmadan çıkarmaya yardımcı olur. Yani, bir dahaki sefere bir bardak döktüğünüzde, biranın sadece mutlu hiph'leriniz için olmadığını unutmayın, bu yüzden parlamayı bakır kaplarınıza geri getirebilir.

Bakır kaplarınızı temizlemek için bira nasıl kullanılır

Bakır tencereyi bira ile temizlemek basittir. İşte ihtiyacınız olan şey:

• Bir kutu veya şişe bira

• Yumuşak bir sünger

• ılık su

• Çanak sabunu

1. Adım: Birayı dökün

Entertie alanının kapalı olmasını sağlayarak, özellikle görünür lekeli lekelere sahip cömert miktarda bira dökün.

2. Adım: Otursun

Biranın 5-10 dakika bekletmesine izin verin. Bu, hafif asitlere lekeleri ve kiri yıkmak için zaman verir.

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Fotoğraf: Istock

Adım 3: Yavaşça ovma

Yumuşak bir sünger kullanarak, dairesel hareketlerle hafifçe fırçalayın. Parlak bakır yüzeyi ortaya çıkararak lekelerin kaybolduğunu görmeye başlayacaksınız. Bakır kolayca çizilebileceği için aşındırıcı ovma kullanmaktan kaçının.

4. Adım: Durul ve kuru

Lekeler gittikten sonra, kalan birayı çıkarmak için tencereyi ılık su ve biraz bulaşık sabunu ile durulayın. Su lekelerini önlemek için hemen yumuşak bir bezle kurutun.

Öyleyse okuyun: Bilmeyeceğiniz 5 Biranın Şaşırtıcı Sağlık Faydası

Bilmek istiyorum -Günlük hayatınızda artık bira kullanabilirsiniz? Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.