Bir Fincan Chai ve Sağlıklı Havada Kızartılmış Mısır Atıştırmalığı – Bu Sezon İhtiyacımız Olan Her Şey

Leila

Global Mod
Global Mod
Muson yağmurları yağmaya başladığında, aklımız çıtır çıtır kızarmış atıştırmalıklara yönelmeye başlar. Ama her gün kızarmış yiyecekler? İyi bir fikir değil! Bir fritöz yardımıyla, yine de iştahımıza kulak verebilir, çok sevdiğimiz atıştırmalıklarımızı tat ve dokudan ödün vermeden daha sağlıklı hale getirebiliriz. Yağışlı mevsimde sağlığınızı kontrol altında tutarken damak tadınıza hitap edecek nefis bir havada kızartılmış mısır gevreği tarifimiz var. Bu cennet tatlı mısır lokumunda her iki dünyanın da en iyisi, daha iyisi olamaz!

Neden Derin Kızartma Üzerinde Havada Kızartma:


Havada kızartma, önemli ölçüde daha az yağ kullanarak çıtır çıtır, lezzetli yiyecekler yaratma yeteneği nedeniyle popülerlik kazanmıştır. Hava fritözleri, malzemelerin etrafında sıcak hava sirkülasyonu yaparak, aşırı yağa ihtiyaç duymadan arzu edilen bir çıtırtı üretebilir. Bu yöntem sadece kalori içeriğini azaltmakla kalmaz, aynı zamanda sağlıksız yağ alımını da en aza indirir. Bu nedenle, rahat muson akşamları için mükemmel olan suçluluk duymayan mısır böreklerinin tadını çıkarmaya hazırlanın.
öyleyse oku: Fritözünüzü Reddit Tarafından Önerildiği Şekilde Kullanmanın 5 İlginç Yolu

Tatlı Mısırdan Hangi Atıştırmalıklar Yapılabilir?


Mısır, bize en sevdiğimiz patlamış mısırı vermenin yanı sıra pizza, salata ve makarna gibi diğer öğünlere lezzet ve doku katan çok yönlü bir besindir. Mısırların harika özelliklerini samosa ve pakora gibi desi atıştırmalıklarına bile ödünç verebileceğini öğrenince şaşıracaksınız. Bu tikki benzeri fritter kanıtıdır. Ama yağda kızartılmadığı için daha da iyi. Bu tarifi Instagram’ın ‘meghnasfoodmagic’ sayfasında bulduk ve aynı anda kaydettik.


öyleyse oku: Nohut Pirzola, Yulaf Pirzola Ve Daha Fazlası: Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Yüksek Proteinli Pirzola Tarifi

Sağlıklı Mısır Çerezleri Nasıl Yapılır? Havada Kızarmış Mısır Börek Tarifi:


İlk olarak, mısırı düdüklü tencerede pişirin. Sadece bir düdük bunu yapacak. Sonra onları kaba bir macun haline getirin. Biber gibi doğranmış sebzelerle birleştirin ve kişniş, sarımsak ve yeşil biber ekleyin. Kimyon ve kimyon gibi baharat tozlarını ekleyin. Damak zevkinize göre tuz koyun. Daha sonra karışıma derinlik katmak için biraz besan, chawal atta ve suji atta karıştırın. Bu unlar, böreklerin şeklini korumasına ve çıtır çıtır olmasına yardımcı olacaktır. Daha sonra tek yapmanız gereken, karışımı börek haline getirmek ve havayla kızartmak.

Muson akşamları sıcak, rahatlatıcı atıştırmalıklar gerektirir ve bu sağlıklı, havada kızartılmış mısır börekleri, isteklerinizi gidermek için mükemmel bir seçimdir. Börekleri ketçap veya Hint turşusu ile servis edin ve kilo alma endişesi duymadan yağmurun tadını çıkarın.
 
Üst