Bir ebeveyn bulan bebek teknolojisi

serdal

New member
Geçtiğimiz baharda, eşim ve ben ilk çocuğumuzu karşılamaya hazırlandığımızda, ebeveynler için bir geçiş ayini olan bebek ekipmanlarının bir listesini başlattık. Listemizin farkı ya da sadece en iyi şeyleri içereceğini düşündüm çünkü kontrol ettim, 20 yıllık deneyime sahip bir teknik köşe yazarı.

Bebeğimiz yaz aylarında geldikten sonra yanıldığımı öğrendim.

En iyi bebek ekipmanı olmadığı ortaya çıkıyor, çünkü diğer ebeveynler için işe yarayan şey genellikle bizim için işe yaramadı. İlk sınıf bir bebek arabası seçmiş olmama rağmen, çeyreğimizin çukurları için bisikletler yetersizdi. Birçok redditör tarafından olması gereken bir şekilde listelenen elektronik şişe ısıtıcısı, vokal yenidoğanımız için sütü ısıtmak için çok yavaştı. Bir kült destekçisi ile 1.700 ABD Doları Robot Evi olan Snoo, küçük olanlarımızı uyumak için hiçbir şey yapmadı.

Şimdi yeni doğan aşamasının uykusuz gecelerinin arkasında eşim ve ben iyi bir şekilde yeniden düzenlenmiş, içerikle ilgili bir çocukla indik. Kısmen bebek ekipmanı ile farklı bir yaklaşıma dönmeye yardımcı oldu, özel sorunlarımızı yeni ebeveynler olarak analiz etti ve bunları çözmenin yollarını aradı.

Bebek teknolojisi ile iniş ve çıkışlarım her ebeveynin deneyimi olmayabilir. Ancak talihsizliğimden öğrendiğim dersler genellikle internet kontrollü gece ışıklarından dadı kameralara uygulanmalıdır.

İşte bilmeniz gerekenler.

Snoo dahil olağandışı gizmoslara karşı bilgi zaferleri

Kızımız ilk kez doğduğunda, Facebook pazarındaki başka bir ebeveynden satın aldığım bir salon evine zahmetsizce vurdu. Ama yaklaşık 3 aylıkken, Nab'a karşı yüksek sesle protesto etmeye başladı. Bu, otomatik olarak dalgalanan ve telaşlı bir bebeği sakinleştirmek için gürültü oynayan zararlı beyaz oda evi olan Snoo'yu düşünmeme izin verdi.

Ebeveynler arasında, Snoo sadece fiyatı nedeniyle değil (kiralama için aylık 1.700 $ veya 160 $) polarize edici bir üründür. Bazı arkadaşlarım, Cihaz olarak adlandırılan bir cihaza sahip olma ayrıcalığına sahip, onu deliliğin kenarından kurtaran bir tanrısallık. Diğerleri çocuklarının bundan nefret ettiğini söyledi. Snoo, Harvey Karp'ın yaratıcısı tarafından yazılan yatıştırıcı yenidoğanlarla ilgili kitabı okumuştum, bu yüzden denemek istedim.

Neyse ki, bir arkadaşım bana bir snoo verdi. Bir refakatçi uygulaması indirdim ve bir arabada sürüşün çarpmalarını ve slaytlarını taklit eden sallanan bir hareket de dahil olmak üzere bazı ek avantajlarından bazılarına erişmek için 20 ABD Doları aboneliği ödedim.

Bebeğim onu bağladığımızda başlangıçta etkilenmedi. Ama ağlamaya başladığında ve ev evi dalgalanan ve beyaz ses oynayarak tepki verdiğinde, daha yüksek sesle ağladı. Birkaç haftalık denemeden sonra eski okul salonu evine döndük.

Snoo'nun arkasındaki şirket olan en mutlu bebek sözcüsü, bebeklerin doğduğu anda üreme alışkın olmanın ideal olduğunu söyledi çünkü hareketleri simüle ediyor ve rahimdeki bir bebek deneyimleri gibi geliyor. Ancak şirket, Snoo'yu 6 aya kadar bebekler için uygun olarak tanıtıyor ve kızım bu kritere uyuyor.

Sonunda yardımcı olan teknoloji? E-kitaplar.

Bir akşam geç saatlerde bir çocuk doktorundan bebek psikolojisine ve uykusuna 14 dolarlık bir e-kitap indirdim. 3 aylık uykumun uyku için neden savaştığını ve kestirmeye ihtiyaç duyduğunu nasıl tahmin edeceğimi anlamaya başladım. Kitabın yöntemlerini denedik ve birkaç hafta içinde bebeğim düzenli olarak kestirmeye ve gece boyunca uyumaya başladı.

Bilgi, alışılmadık bir salon evinden daha güçlü ve daha ucuzdur.

En iyi teknoloji, kırık beyinli ebeveynlere yardımcı oldu

Eşim ve ben en kullanışlı bebek teknolojisini, eyaletimizdeki bilgileri uyku yoksunluğu ile işlememize yardımcı olan akıllı telefon uygulamaları olarak bulduk. Ebeveynlerin şişe besleme, bebek bezi değişiklikleri ve bebekleri için uyku süresine giriş yapması için bir araç olan ücretsiz uygulama Huckleberry, eşim ve benim için bebeğin ihtiyaçlarını iletmesi için çok önemli oldu. Ayrıca çocuk doktorumuz için yararlı veriler sağladı.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinden Ücretsiz Kilometre Taşları uygulamasının, bir çocuğun her yaşta beklenen geliştirme kilometre taşlarını kontrol listesine sahip olması da yararlı oldu, ör. B. 6 ay sonra yuvarlanmayı öğrenmek.

Yaklaşık 7 aylıkken kızımız sürünmeye başladı. Artık gözlerimizi ondan uzaklaştıramadık, bu yüzden daha fazla eğitim literatürü tüketmek için başka bir ortama geçtik: ses kitapları.

Tek görevli-bebek teknolojisi gereksizdir

Birçok popüler bebek teknolojisi, tek bir amaca uygun cihazlardır.

60 $, beyaz gürültü oynayan bir gece ışığı, bebeklerin uyumasına yardımcı olmak için birçok ebeveyn listesinde yer alması gereken bir üründür. Bir bebeğin hareketlerine ve çığlıklarına dikkat çeken bir web kamerası olan 250 Dolar -Nanit Pro, farklı. 50 dolarlık Philips Avent Electronic, bir tuşa basarak birkaç dakika içinde bir şişe soğutma sütü ısıtan bir şişe ısıtıcısıdır.

Tüm bu ürünleri kaydımızdan hediye olarak aldım. Onu sevmeme rağmen, sonunda zaten sahip olduğum diğer ürünlerin aynı görevleri yapabileceğini buldum.

• . Nanit web kamerası Onu yatağa getirdiğimde ve uyandığımda otomatik olarak bulunan bir araç da dahil olmak üzere bebeğimizi izlemek için etkileyici bir işlevim vardı. Bununla birlikte, bu işlev, yatak odamızın düzeni ile belirleyici olmayan bir kuşun beşiğine bakmak için kamerayı bir duvara karşı yüksek bir tripod üzerine monte etmek zorunda kaldı.

Nanit'i, çocuğumuzun karyolanızdaki video akışını düzenli olarak kontrol etmek için herhangi bir web kamerası gibi kullandık. Bu, 100 $ 'lık Nest kamera gibi herhangi bir genel gözetim kamerası ile de yapılabilir.

• Bebeğimiz sahada karanlıkta uyuyakaldı, böylece Slip -Free Gece IşığıBir akıllı telefon uygulaması ile renkleri değiştirilebilen renklerin yararlı olmadığı kanıtlandı. (Eğer kızımız daha büyükse, ışığın bir zamanlayıcıya yerleştirilebileceğini takdir edebilir, böylece onun zamanı geldiğinde parlar.) Seyahat ettiğimizde, beyaz gürültü çalmak ve özel bir ses makinesini gereksiz yapmak için otel odasında bir tablet veya akıllı telefon kullandık.

• . Philips Avent Bottle Warmer Başlangıçta yararlı görünüyordu, ancak akrabalar, eşim, ben ve şimdi dadımız da dahil olmak üzere kızımız için her hemşire onları kullanmayı bıraktı. Hepimiz bağımsız olarak, lavabodan kısmen sıcak su ile doldurulmuş metal bir kahve fincanının daha hızlı olduğu ortaya çıktı.
Bu, yukarıdaki ürünlerden birinin başka bir ebeveyn için iyi çalışmadığı anlamına gelmez. Bununla birlikte, en iyi bebek ekipmanının öncülüyle ilgili sorun, iki bebeğin aynı olmasıdır, bu nadiren böyledir.

Bir listeye başlamadan önce bebeğinizi tanımak en iyisidir, tersi değil.