Anshula Kapoor İçin Bir “Dal Pakwan Pazarı”ydı – Resme Bakın

Leila

Global Mod
Global Mod
Pazar günü, yemeğin özel olacağını bilirsiniz. Haftayı atlattıktan sonra enfes lezzetleri tatmak hepimizin hakkı. Şimdi, ister rajma chawal, tavuk köri veya dal pakwan dolu bir tabak olsun, ev yapımı yemeklerin sunduğu konforu hiçbir şey yenemez. Birçoğumuz için Pazar günü aile ile sağlıklı yiyecekler yemek, başka hiçbir şeyle değiş tokuş edilemeyecek bir lüks. Görünüşe göre Anshula Kapoor da buna inanıyor, bu Pazar diğer yemeklerin arasında dal pakwan’ın tadını çıkarırken görüldü.
Öyleyse oku: Disha Patani’nin İstanbul Gezisi Bu Leziz Yemek Kombinasyonuyla Sona Erdi

Anshula Kapoor, dal pakwan, pirinç ve rajma da dahil olmak üzere birkaç lezzetli yemeğin yanı sıra bazı Hint turşusu görebildiğimiz Instagram Stories’de aile öğle yemeğinden bir an önce paylaştı. “Dal pakwan Pazar,” diye yazdı.

Öyleyse oku: Tara Sutaria’nın Şahane İtalyan Ziyafeti Sizi Açlık Sancılarıyla Bırakacak
Görünüşe göre Anshula, yemekten sonra canı en iyi şekerleme turtasını alabileceği bir yer hakkında soru sorarken canı biraz tatlı çekmeye başlamış. “Mumbai’li insanlar bana yardım et! Lütfen şehirde yediğiniz en iyi banoffee turtanın fırıncı / insta tanıtıcılarının adını veya iletişim bilgilerini paylaşın” mesajı yazıyordu.

l6drs5v8

Tabii ki, Anshula’nın desi yemeğini diğer herhangi bir lüks mutfağa tercih ettiğini ilk kez görmedik. Geçen ay Tay usulü çiğ papaya salatasına bir desi dokunuşu yaptı ve bizimle bir fotoğrafını paylaştı. “Hareket halindeyken Desi tarzı çiğ papaya salatası” diye yazdı. Akşam yemeği için de Anshula, klasik Hint dal chawal ve paneer butter masala kombinasyonunu seçti. “Bugün neredeyse tüm yemeklerimi neden burada belgelediğimi bilmiyorum, ama işte burada. Akşam yemeği (kalp göz emojileri) idi, ”altyazı okudu. Bundan önce Anshula, bamya veya hindi sevgisini dile getirdi ve “Siz de her gün hindi yiyebilir misiniz? Yoksa sadece ben miyim? ”Ayrıca hindi ve biraz lezzetli görünen köri ve pirinçle dolu bir tabağın fotoğrafını yayınladı.
Öyleyse oku: Anupam Kher, Ailesiyle Bu Klasik Hint Tatlısının Keyfini Çıkarıyor – Resme Bakın

Pazar günlerinin vazgeçilmez öğünü nedir?