ABD’li Anne, Kızının McDonald’s Mutlu Yemeğinin İçinde Kutu Kesiciyi Keşfettikten Sonra Şok Bıraktı

Leila

Global Mod
Global Mod
Bir şeyler atıştırmak için bir McDonald’s mağazasına uğramak, özellikle çocuklar için en heyecan verici şeylerden biridir. Enfes burgerlerin aroması, restorana girdiğimiz anda açlığımızı tetikliyor ve anında menüyü aramaya başlıyoruz. Gözleri Happy Meal’e kilitlenmiş çocuklar için neşe getiren sadece dürümler, hamburgerler, külçeler ve soğuk içecekler değildir. Yemek, içecek ve tavuk nugget gibi ikramlardan oluşurken, onlar için heyecan verici olan paketteki oyuncaktır. ABD, Michigan’da bir çocuk, annesi ona bir McDonald’s Happy Meal aldığında büyüleyici bir oyuncak bekliyordu. Ancak yemeği o kadar “mutlu” olmadı çünkü oyuncak yerine içine bir kalem ve maket bıçağı aldı.

öyleyse oku: ‘Dünyanın En Kötü’ McDonald’s’ı Kavgalar Ve 800’den Fazla Polis Çağrısının Ardından Kapılarını Kapatıyor

Bu çocuğun annesi, bir Facebook gönderisinde, Happy Meal’in içindeki maket bıçağını bulmanın şokunu dile getirdi. “Böyle şeyler duyuyorsun, ama bunun gerçekten olabileceğini hiç düşünmemiştim. Gönderide, içimden geçen endişe ve öfke miktarını hiç yaşamadım” yazıyordu.

Anne, 2 yaşındaki çocuğunun yemeği açmış olmasından endişe duyduğunu yazdı. “Ya arabada yemek yiyip onunla oynayacak olan Eliana, Ava ve bir sonraki çocuk olmasaydı?” diye sordu.

Sarı renkli maket bıçağı ve kalem resimlerini paylaşan anne, McDonald’s’tan “kızımızın Happy Meal’inin dibine nasıl maket bıçağı geldi” sorusuna yanıt istedi.

“Basitçe söylemek gerekirse, mutlu bir yemek kutusu sizin “her şeyi yakalayabilirsiniz” ve birisi yanlışlıkla onu benim istediğim cevap değil kapmış olmalı “diye ekledi.

öyleyse oku: Kadın, McDonald’s Avustralya ve ABD Arasındaki Şaşırtıcı Farklılıkları Paylaşıyor

Bu, birisinin McDonald’s Happy Meal’in içinde olağandışı öğeler bulduğu ilk sefer değildi. Geçen ay ABD’den başka bir kadın, kızının Happy Meal’inin içinde sarı bir maket bıçağı bulduğunu benzer bir olay bildirdi.